top of page

HYALURONPEN fillers voor gelaat & lippen

Esthetische behandelingen op maat van jouw wensen en budget ZONDER INJECTIES 

NATUURLIJKE SCHOONHEID

Als je blij bent met je uiterlijk, dan straal je dat ook uit. Het zijn vaak kleine dingen die een groot effect hebben. Daarom wil ik tijd maken en luisteren naar jou. Wat vind je mooi? Wat stoort je? Wat vond je vroeger mooier dat met de jaren veranderd is? Misschien heb je er hele duidelijke ideeën over, of misschien vraag je eerder een analyse en advies. Jouw natuurlijke schoonheid accentueren en bewaren, daar draait het om.

OP MAAT

Op maat van jouw wensen en jouw budget, maken we samen een behandelplan. Soms is één behandeling voldoende voor het gewenste resultaat. Soms geeft een gebalanceerde combinatie van verschillende technieken de mooiste resultaten, die ook het langst aanhouden.

GEHEIM

De Medical Hyaluron Pen is bijzonder goed geschikt om een naaldvrije volume-opbouw van de lippen te bereiken, evenals een contourverbetering van het gezicht met hyaluronzuur. Met de Medical Hyaluron Pen injecteert u Meso fillers zonder naald. Onder hoge druk wordt het hyaluronzuur onder de huid gebracht. De Medical HYALURON PEN is speciaal ontworpen om alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken, waardoor het veilig is en wettelijk  toegestaan voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Het systeem heeft een zogenaamd “silent shot” systeem. Door druk in de pen, wordt het hyaluron in de huid gedrukt.Uiteraard met uiterste precisie voor een perfect resultaat.Door een “sproei” effect in de huid wordt het hyaluron heel mooi verdeeld. Dus geen bobbels onder de huid.

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken. Hyaluron heeft een geniaal waterbindend vermogen.

BEHANDELING

De hyaluronpen is een 100% naaldloze methode dat kan worden ingezet voor het opvullen van lijntjes, (diepe)rimpels of zorgt voor volume van lippen. 

 

Hyaluronzuur is een natuurlijke substantie die in ons lichaam voorkomt, het hydrateert onze huid en geeft volume.

De veiligste en meest betrouwbare moderne fillers zijn hyaluronzuur fillers.

TARIEVEN


0,5 ML 95 EURO

1ML 179 EURO

1,5 ML 250 EURO

Kwaliteit en veiligheid
Ik werk enkel met de beste producten, om steeds een optimaal resultaat te bereiken. Ook de veiligheid is van het grootste belang. Daarom worden strikte veiligheidsprocedures gevolgd.

Kennis en vaardigheid
De esthetische geneeskunde is een jong domein in volle ontwikkeling. Dankzij continue bijscholing en training, is het mogelijk om mee te zijn met nieuwe kennis en technieken.

bottom of page